Jako hráč, takový trenér. To byla první slova, která napadla spoustu fotbalových expertů, když viděli jindy hvězdného fotbalistu v akci i coby jako lodivoda týmu. Zizou s Realem Madrid prakticky během chvilky oslavil tolik úspěchů, na něž si většina trenérů nesáhne za celou svou kariéru, ovšem zdali do této sbírky přidá další příspěvek, o tom můžeme jenom dost nahlas spekulovat.

A proč právě „jenom“ spekulovat? Protože nikde není zaručeno, že se nám tato jindy hvězdná osobnost do trénování vrátí. Zní to až neuvěřitelně, jelikož přijít na velkou fotbalovou scénu, celou si ji podmanit a pak jen tak zmizet, to nemůže nikdo jen tak pochopit.

Zinédine měl původně dle anglických, francouzských a v podstatě i španělských medií nejpozději od příští sezony přebrat Manchester United, jenže jak se zdá, tak k tomuto kroku vůbec nedojde. Vše to vychází z výpovědi, kterou Zidane do světa vyslal skrze videopřenos pro fanoušky Juventusu.

„Posílám pozdravy z Madridu,“ vysílal tuto zprávu směrem do Turína, „doufám, že se tam všichni máte dobře, protože se vás už teď nemohu dočkat. Věřím, že nás čeká ještě spousta příjemných společných zážitků,“ doplnil.

Tato informace potvrzuje první domněnky, že pokud se Zidane nevydá na Britské ostrovy, pak nabere směr Apeninský poloostrov, kde se stane součástí největšího a v posledních sedmi letech také zcela neohroženého klubu.

Co se týká budoucnosti současného lodivoda Massimiliana Allegriho, ten se o svou roli v týmu bát nemusí. Zizou sice ve svém prohlášení prakticky potvrdil svou budoucnost, avšak ta neznačí trenérskou roli, nýbrž více tu kancelářskou, jelikož by se z něho měl stát nový ředitel.