Podobně jako jeho bývalý týmový kolega Mateo Kovačič, který je na své roční anabázi v Chelsea, tak i James Rodriguez přiznává lásku k Realu. Mohl by se tam vrátit?

V současné chvíli je vše ve hvězdách, nicméně pokud se budeme orientovat hráčovou touhou, jež je podpořena i tím, že Real Madrid bude během léta shánět nové posily, pak tu jistá šance je.

Bayern Mnichov měl původně kreativního sedmadvacetiletého záložníka s kolumbijskými kořeny od Bílého baletu odkoupit, nicméně součástí tohoto dvouletého hostování není povinná, nýbrž jen dobrovolná výstupní klauzule.

Vzhledem k tomu bude tedy záležet nejen na bavorském celku, který se ještě ve zbývající části sezony pokusí nadějného středopolaře či křídelníka přesvědčit o setrvání, ale také na hráči samotném.

„Jestli ta šance přijde, ještě ji zvážím. Proti Realu nechovám žádnou zášť, ba naopak. Stále jej nosím ve svém srdci a stále na něj musím myslet,“ nechal se slyšet James.

Zdali ho vedení královského klubu bude chtít, to zatím nevíme. Otázka také je, jak se k tomu postaví sám kouč a kdo jím vůbec bude. Santiago Solari má smlouvu pouze do konce aktivního ročníku, jenže potom se neví.

Jak je vidět, ve hře je hodně neznámých, ale také jedna pravda. Tu nám představuje Rodríguezova touha vrátit do hlavního města Španělska, kde by se pokusil znovu nakopnout kdysi ztracenou kariéru.