Když jde o speciální góly, jen těžko byste k nim mohli najít lepší osobu, než je zkušený švédský rodák Zlatan Ibrahimovič. Dnes již šestatřicetiletý fotbalista zanechal všech evropských angažmá a přesunul se do slunné Kalifornie, kde dává góly za Los Angeles Galaxy. 

A jeho poslední trefa se nesla na opravdu výjimečném nádechu, neboť znamenala branku číslo 500 v hráčově dlouhé kariéře. 

Zlatanův přesný zásah přišel chvíli před poločasovým hvizdem, když jeho tým prohrával na hřišti Toronta FC již 3:0. Divoká přestřelka, která nakonec vyzněla ve prospěch kanadského celku, nakonec skončila 5:3, avšak příznivci švédské legendy na ni i tak nezapomenou. 

Urostlý útočník využil svých obrovských předností, udělal si místo ve vápně soupeře a pohotově zareagoval na dlouhý centr od spoluhráče Jonathana dos Santose. Pak už jenom stačil jeden jediný dotek a míč skončil velice kuriózním způsobem v síti. 

Tato branka Los Angeles nakopla a tým dokázal vyrovnat na 3:3, ale závěr zápasu pak opět patřil domácímu mužstvu, které se rozhodlo, že si dobře rozehrané utkání nenechá ujít a poté vstřelilo dva vedoucí góly.