Osobní život nejen profesionálních sportovních hvězd umí být mnohdy zajímavý, o čemž se opět jednou můžeme přesvědčit na vlastní oči. Tomáš Tatar, tedy slovenský reprezentant, který byl nedávno vyměněn z města hříchu, jak se Las Vegas kolikrát přezdívá, do Montrealu, se v Kanadě střetně s mužem, s nímž měl nejeden slovní spor, a dokonce jej označil za hráče, kterého má nejméně v oblibě.

A možná jak už sami začínáte tušit, tak tím hráčem nebude nikdo jiný, než český zástupce v barvách Montrealu Canadiens Tomáš Plekanec. I když my sami ještě netušíme, jaká byla reakce bývalého národního kapitána na přesun Tatara k němu do týmu, tak už teď je jisté, že před oběma hráči čeká dlouhá cesta, jak mohou napravit své předchozí neshody.

Ačkoliv to v současnosti už neplatí, neboť se Plekanec s Lucií Vondráčkovou rozvádí, tak kdysi se oba zmínění aktéři potkali při jedné noční akci, dali se do řeči, kde se také poprvé slovně chytli. Od té doby má Tomáš přezdívku „Vondráček“, což se mu značně nelíbí.

„Ovečkin je skvělý hráč a super člověk. Možná i Plekanec umí být v lecčem dobrý, ale dost lidí je na něho naštvaných,“ uvádí Tatar, že si je vědom sporů, které česká ikona má nebo měla i s jinými hráči v NHL.

„Tuhle jsme spolu seděli a měli jsme takovou menší potyčku. On rýpal, tak jsem mu řekl: ‚Ale klid, Vondráčku.‘ Jenže jemu se to nelíbilo,“ vysvětluje, jak k té přezdívce došlo.

Pak ovšem uklidňuje: „Ale nebojte, neporvali jsme se, jen to mezi námi od té doby vře.“

Když se pak Tatar v roce 2015 účastnil rozhovoru s Evropou 2, kde dostal otázku, s jakým hokejistou by nešel nikdy na pivo, možná všechny překvapila odpověď Tomáš Plekanec. V té době se o jejich rozepři ještě nevědělo.

Nyní se však přes tyto kontroverze budou muset oba dva přenést. Oba totiž oblékají barvy stejného týmu a pokud by na jejich hře vázla nějaká souhra, všichni by už věděli, odkud vítr vane.