Spousta profesionálních sportovců se čas od času potýká s mnohdy nepředvídatelnými problémy. Ať už je to otázka nevěry či špatných zdravotních zásad, těch případů známe opravdu hodně. Do sbírky k nim se nyní přidává profesionální hokejový obránce Pardubic Petr Čáslava, jenž svůj prohřešek bude jen horko těžko vysvětlovat. 

Zrovna když se pardubické Dynamo začalo herně zvedat, může přijít zásadní rána směrem do defenzivních řad. Petr Čáslava je jedním z hráčů, kteří ještě pamatují poslední zlatý úspěch na mistrovství světa v roce 2010, kde Česká reprezentace přemohla ve finále Rusko (2:1), ovšem nyní, jak nás informuje web Seznam zprávy, čelí zcela nepěkně příjemnosti.

Dnes již osmatřicetiletý hráč se při jedné z nečekaných policejních kontrol podrobil testu ke zjištění přítomnosti omamných a psychotropních látek v těle a výsledky byly dozajista šokující. Jak nám odhalily poslední zprávy, v těle hokejisty byly nalezeny stopy po užívání kokainu, což může způsobit potíže jak samotnému hráči, tak i jeho klubu. 

S ohledem na tuto událost se vedení Pardubic rozhodlo nelenit a svolalo zasedání, ve kterém budou danou situaci řešit. Ačkoliv se k tomu představenstvo klubu nehodlá až do úplného vyřešení veřejně vyjadřovat, je nám zřejmé, že pro Čáslavu to může znamenat i definitivní konec v kariéře. Nehledě na to, jaké pokuty za to může dostat.