O Evanderu Kaneovi se již v době, kdy ještě oblékal dres Buffala, vědělo, že to je známý potížista. Ačkoliv nikdo jeho kvality coby jako útočného klenotu nemůže zpochybnit, pak jako osobnost byste s ním v mnoha případech nesouhlasili. A v podobných problémech se objevil i co se týče rodinného dění, kde si v rámci celosvětové popularity zadělal na pěkný malér!

Řeč je o jeho stycích s náhodnými dívkami. Doposud to všechno bylo zametené hezky pod koberečkem, ale pak se objevila stížnost, kvůli níž musí hráč s číslem devět před soud. A důvod? Sedmadvacetileté křídlo původem z kanadského Vancouveru jí rovnou ve dvou případech „zbouchlo“ a pokaždé pak trvalo na potratu.

Jedná se o něco, s čím žena, jejíž identita pro nyní zůstává skryta, nesouhlasila, ale v rámci náporu ze strany hokejisty nakonec polevila. Poprvé se to stalo v roce 2015, kvůli čemuž tento pár pak „vztah“ ukončil, ovšem v roce 2017, když to spolu opět dali dohromady a ona znovu otěhotněla, už na potrat jít nechtěla.

„Nabízel mi milion dolarů, když si to dítě nechám vzít. Já jsem to podruhé už podstoupit nechtěla, ale on pak svou nabídku zvýšil na tři, což už bylo něco, co jsem nemohla odmítnout,“ svěřuje se naše neznámá oběť, která doplnila, že naléhání útočníka Sharks hraničilo až s vydíráním.

Jakmile však vykonala, co jí řekl, pak svou finanční odměnu nikdy nedostala. „Ač s odporem, tak jsem to podstoupila, ale nakonec jsem od něho neviděla ani dolar… nic,“ říká tatáž žena, „všechno jen začal natahovat, až z mého života zmizel úplně,“ dodává.

A kde nepomohly sliby, tam se bude snažit pomoct soud. Kane obdržel předvolání a teď je na jenom na něm, jak se bude obhajovat. Útočník San José sice přiznal, že k jistému styku mezi jimi došlo, avšak také její slova bere jako vydírání, protože se po něm nyní nepožadují už ne „jenom" tři mil. amerických dolarů, ale rovnou šest.

Jak celá situace dopadne, to nám prozradí až několik následujících týdnů a možná i měsíců. Je totiž možné, že se celý soudní proces povleče, ovšem podobně je také téměř jisté, že Kane nějakému finančnímu trestu neunikne.