Když se týmu přestane dařit, je podstatné vždy najít ten správný impuls, který vás vrátí do starých kolejí. Jméno toho, kdo se o tento nový nádech má postarat, je možná trochu překvapivé, avšak velice zkušené. Mluvíme tu o samotném švédském králi Zlatanovi Ibrahimovičovi!

Dlouho se lidé ptali, jak to asi bude vypadat, až jednoho dne Bílý balet ocitne bez Cristiana Ronalda, a dnes už máme odpověď. Celek, který měl být podle slov Garetha Balea více stmelený, je spíše niterně rozervaný. Jednoduchost a krása fotbalu tomu chybí a na hrotu útoku se navíc nenachází nikdo, kdo by uměl výsledek utkání strhnout na svou stranu.

Dané situace si je vědomo i vedení Realu Madrid, které k oné bídě nebude chtít dlouho přihlížet. Když je potřeba mužstvu dodat kvalitu, tak musí někdo přijít. Ve hře jsou takové osobnosti, jako je Eden Hazard, Kylian Mbappé nebo Neymar, ovšem s ohledem na to, že současná sezona je již v plném proudu a v zimě by jen málokdo svůj tým opustil, je potřeba volit jiné alternativy.

Ta současná možnost nás vede do slunné Kalifornie, kde za Los Angeles Galaxy působí hvězdný kanonýr, jemuž pomalu táhne na čtyřicet! Zlatana Ibrahimoviče v posledních měsících zbrzdilo pouze zranění kolenních vazů, které ho stálo místo v Manchesteru United, a proto se šel rozehrát do stále rostoucí MLS. Právě zde opět ukázal své kvality, což neuniklo ani celku z hlavního města Španělska.

Urostlý švédský čaroděj je tím mužem, jenž by z krátkodobého pohledu mohl navrátit Real na výherní vlnu. Samotného útočníka by pak jistě lákal i závod o titul s Barcelonou, v níž před lety také působil, ovšem nedohodl se tam zejména s koučem Pepem Guardiolou, jehož trenérský přístup rodák z Malmö haní dodnes.