Který hokej tě bude více bavit? Hradec nebo Dvůr Králové?

Hradecký Moutfield bude mít opět ambice obsadit nejvyšší příčky hokejové extraligy. Otázkou je zda bez Bednáře, Smoleňáka a dalších opor se jim to podaří. Já osobně myslím, že budou rádi za střed tabulky. Také je otázka zda se bude nějak měnit herní styl kde byl v minulých sezónách kladen důraz na obranou práci a možná i proto se Hradecký divák modlil za každý „vydřený“ gól.

Na druhé straně tu máme velmi ambiciózní celek ze Dvora Králové nad Labem. Ten letos opět posílil a pravděpodobně chce bojovat o první ligu. Do Dvora na hokej chodí pravidelně více než 500 věrných fanoušků a na tak malý stadion dokážou udělat perfektní atmosféru.

Na koho se můžou fanoušci ve Dvoře těšit?

Hlavně pan Hokejista Martin Filip. Ten ve svých 46 letech dokáže předvádět předvídavou a chytrou hru. Svými nahrávkami vyzývá spoluhráče přímo k zakončení. On je prostě Dvorácká Bedýnka. Uvidíme jak se mu bude líbit ve Dvoře.
Dalšími posilami budou mladí ambiciózní hráči Vojtěch Havlas, Tomáš Brokeš, exjablonecký Petr Pilař, střelec Jiří Půhoný nebo ex hradecký Šimoníček

Jak to vypadá s posilami Hradce?

To by bylo na další stránku tak se mrkněte na všechny možné posily zde https://www.mountfieldhk.cz/soupiska.asp

Kde se tedy budete více bavit?

Osobně bych vsadil na hráče dvorského Rodosu. Proč? Pekelná atmosféra, spousty gólů, kvalitní ostřílení borci. Hradec bude určitě předvádět pěknou extraligovou podívanou ale komu tepe srdce hokejem tak by se měl občas zajet mrknout do Dvora.
0 0 Comments 0 Shares
Please log in to like, share and comment!
Sponsored