Ovládání a kontrola kotouče je jedním ze základních dovedností každého hokejisty. Samozřejmě nic nemůže nahradit bruslení a trénink na zimním stadionu. 

SuperDeker je hokejový trenažér a podle mne i "hračka" pro mladé hokejisty. Cílem trenažéru je zábavnou formou v domácím prostředí trénovat ovládání puku a hokejky. 

Superdeker se dá rozložit v obýváku nebo dětském pokoji a úkolem hráče je během 45 vteřin přejet pukem přes světelný bod a nahrát si o zabudované odrážecí gumy. Každá hra trvá 45 vteřin a nejlepší je ten hráč co přejede přes co největší počet světelných bodů a dá co nejvíce přihrávek. 

V součastnosti nejlepší hráč pod přezdívkou Chase

Věřím, že je to lepší dárek než nová hra na PS4. Kluci mohou závodit kdo je lepší. Sejít se doma a užít si hru a ještě se něco naučit. Na internetových stránkách výrobce je i seznam videí nejlepších hráčů.

Určitě SuperDeker mohou využít jako tréninkovou pomůcku i starší hráči. Pavel Barber je takový hokejový youtube guru. A jak můžete vidět na jeho videu není ani tak dobrý jako je Chase. Pavlovo video je zde :

Nevím zda to posílají i do evropy ale v USA superdeker stojí 250usd. Každopádně je o to pravděpodobně zájem, protože jsou vyprodány a nové naskladnění proběhne až březnu. Více o superdeker najdete na jejich webu https://www.superdeker.com/

Co obsahuje sada SuperDeker - Plastová podložka, gumová odrážedla, elektronický puk, zdroj a sadu na údržbu hrací plochy.

Přeji hodně zábavy.