Během zimního přestupového období nebývají moc často k vidění velké přestupy, avšak pokud se zaměříme na současné zprávy, které nám nabízí deník AS, pak se dost možná můžeme těšit na velké překvapení. O Sergeje Milinkoviče-Saviče, jemuž se přezdívá nový Pogba, je napříč evropskou smetánkou opravdu velký zájem.

Budeme-li citovat slova téže novin, pak tu máme v řadě za sebou poskládaných několik zvučných kandidátů, v jejichž samotném popředí stojí Juventus a ihned krůček za ním je natlačený Manchester United.

Tento urostlý středopolař římského Lazia patří k největším tahounům týmu, a proto se není čemu divit, že už v létě jeho koupi zvažoval sám Real Madrid, ale ten s první nabídkou nepochodil, přičemž na druhou se s ohledem na velice vysokou požadovanou cenu radši ani nezmohl.

Sergeje Milinkoviče-Savič patří k těm univerzálním typům záložníků a jeho přínos je vidět jak v té ofenzivní, pak i v té defenzivní hře. Oproti tomu Paul Pogba je častokrát označován za více toho útočného, nicméně k jeho nerozvážným a častým výpadkům formy je těžké něco komentovat.

Pakliže se Rudí ďáblové cítí, že v případě francouzského záložníka udělali krok vedle, potom nepochybně zkusí variantu číslo dvě. Ta se přestupu v rámci svého osobního růstu dozajista bránit nebude.

Pro anglické mužstvo hovoří i ta výhoda, že Lazio svůj klenot nebude chtít prodat v rámci ligy. Stará dáma je i tak bez této potenciální posily jen velmi těžko k dostižení a žádný italský celek nemá v úmyslu ji v její vládě navíc podporovat.