Není žádným tajemstvím, že je o služby sparťanského záložníka velký zájem, o čemž nás přesvědčuje celá řada nabídek, které putují jak z Evropy, tak i ze států mimo ní. Pražský klub tedy usoudil, že pokud budou i nadále „přilétat“, měly by aspoň odpovídat jejich požadavkům.

Jak nás nyní informoval server aktualne.cz, o pětadvacetiletém hráči s rumunskými kořeny se hodně mluvilo v Egyptě, kde se jeden nejmenovaný celek rozhodl oslovit Spartu s nabídkou 7,5 milionů eur.

Nejvyšší česká soutěž se momentálně nachází ve své polovině (té základní části), a proto se nám otevřelo i zimní přestupové okno, které dovoluje jednotlivým celkům jednat o případných změnách.

Ve Spartě však nepanuje po podzimu příjemná nálada. Nový impuls, jenž týmu dodal staronový lodivod Zděnek Ščasný, již pomalu vyprchal a letenští spíše tápou, nežli vyhrávají.

Samotný „plejer“ se nechal slyšet, že by nerad opustil hlavní město Česka dříve, než se mu v něm podaří vyhrát nějakou cennou trofej. Svůj původní názor by však mohl i s ohledem na velký počet nabídek o jeho služby přehodnotit.

Co se vedení klubu týče, to řeklo, že se Stanciuem počítá i do té jarní části sezony, ovšem pokud jim na stole přistane aspoň rovných 10 milionů euro, pak bude ochotno vyjednávat i dříve.