Jako každý příběh jednou končí, tak i anabáze slavného holandského křídelníka v Bayernu Mnichov se pomalu chýlí ke konci. Držitel sedmi titul z nejvyšší německé soutěže nám prozradil, jaké možnosti se mu nabízí.

Ještě na začátku aktuálního ročníku si většina lidí možná myslel, že klíčová bavorská dvojka Robben - Ribéry je nesmrtelná, avšak vše bylo nakonec jen otázkou času, než se ledy začnou lámat a minimálně jeden své oblíbené místo opustí.

„Nemohu nikomu zaručit, že ještě budu pokračovat. Nerad bych mluvil předčasně, nicméně je tu naděje, že se jedná o mou poslední sezonu vůbec,“ postrašil Arjen své příznivce, kteří by ho rádi viděli ještě někde jinde.

S ohledem na to první „děsivé“ stanovisko tu máme ještě možnost, která už tak hrozná není. Ta by znamenala návrat do rodné vlasti, kde o něho mají zájem rovnou dva kluby.

„Je tu ještě jedna varianta, ale o té podobně nemohu nahlas moc mluvit. Nejedná se o rozhodnutí, které je člověk schopný udělat ze dne na den,“ prozradil, zdali by se mohl připojit třeba k PSV nebo Groningenu.

Rozhodnutí opustit Bayern nelituje. „Byla to pro mě správná chvíle. Člověk musí být o podobných věcech stoprocentně přesvědčený, což jsem já byl. Na zbytek potřebuju ještě chvíli na rozmyšlenou,“ uzavřel týmový kolega Boatenga, Lewandowskiho, Neuera a spol.