Jak to tak vypadá, tak slavný CR7 na své předchozí působení ve Španělsku již pomalu zapomíná a hrdě se věnuje přítomnosti. Ta odkazuje nejenom na vysoké ambice týmu, ale také na skvělou atmosféru v kabině, jakou předtím už dlouho nezažil.

Pro někoho je Cristiano Ronaldo modla, jakou si jen málokdo uměl představit bez bílého dresu Realu Madrid, avšak pak se jednoho dne přeci jenom zamíchaly karty osudu a rázem bylo vše jinak.

Portugalský křídelník po změně prostředí exceluje i na Apeninském poloostrově, kde si v samotné půlce sezony nemůže vynachválit přívětivou atmosféru jak ze strany fanoušků, tak ze strany spoluhráčů.

„Bylo to pro mě velkým překvapením, ale teď mohu upřímně prohlásit, že Juventus je nejlepší tým, v jakém jsem měl kdy tu čest hrát. Všichni jsme tu jako jedna velká rodina, která se nijak nepřetvařuje,“ svěřoval se nám proslulý hráč.

„Je jedno, jestli dá gól Dybala, Mandžukič nebo já. Nikde se tu nestaví před ostatní. Je to tady úplně jiné než v kabině Realu, protože si zde vzájemně přejeme úspěch. Jsme šťastní, když se našim spoluhráčům daří,“ doplňoval.

Kdoví, zdalipak si Ronaldo nechtěl jenom rýpnout do vedení Realu Madrid, které mu během léta naznačilo, že s ním už tolik nepočítá. Tuto část „pravdy“ se my už nedozvíme.

V každém případě je třeba podotknout, že pro Juventus je veškerá práce v italské Serii A mnohem lehčí, jelikož tam nemá takovou konkurenci jako například Real ve Španělsku.