Ať už k tomu má každý své důvody, pravda je taková, že se nám sezona přehupuje pomalu do své druhé části a nejlepší evropské kluby již tak nemají tolik času, aby mohly udržet své opory. Kdo by tedy mohl opustit svého současného chlebodárce naprosto zadarmo?

Cesc Fabregas

Kdysi talentovaný a neomylný záložník Cesc Fabregas si užívá téměř dozajista svůj poslední ročník v dresu londýnské Chelsea. V souvislosti s jeho jménem se dost často spekuluje o angažmá v AC Milán, které tento zájem nepopřelo a těší se, že se již od léta s hráčem naváže na dlouhou plodnou spolupráci.

Anthony Martial

Stále velice mladý křídelník Manchesteru United se nemohl smířit s tím, že na Old Trafford tak často nenastupuje, a tudíž odmítl i nabídku nové smlouvy. Jakmile ale nabral formu, tak si asi začal říkat, že když mu klub nevěřil předtím, tak mu to minimálně teď nehodlá oplatit, a proto jej ještě napíná se svým rozhodnutím.

Diego Godín

Dvaatřicetiletý argentinský obránce Atlética Madrid se touží udržet na té fotbalové špičce tak dlouho, jak jen to půjde, a podle vlastních slov by svou budoucnost i nadále rád spojil s týmem z hlavního města Španělska. Čas nám tedy napoví více, jestli mu vedení nabídne prodloužení smlouvy, nebo jestli jej nechá jít.

Mario Balotelli

Kolikrát opomíjený, avšak stále hvězdný fotbalista Mario Balotelli bude s jistotou jedním z těch mužů, kteří se po sezoně budou těšit z nového angažmá. Italský útočník totiž odmítl nabídku nového vylepšeného kontraktu, načež šéf OGC Nice přiznal, že je hráčovým úmyslem klub opustit.