Nadějnému devatenáctiletému útočníkovi PSG je předurčena veliká budoucnost. Dokonce i taková, že by jednoho dne mohl trumfnout slavného Ronalda a jiné hvězdy.

Komu se zdá toto tvrzení přehnané, pak by měl vidět Mbappého přínos na hřišti. Nadějný hráč, po němž toužilo několik velkých klubů, se rozhodl zůstat v rodné vlasti a oblékat dres největšího tamního celku.

Pod Eiffelovkou se mu výrazně daří, o čemž nás přesvědčují nejenom rekordní týmové výkony, ale navíc i jeho gólová forma. Díky své univerzální schopnosti nejenom branky dávat, avšak navíc je i připravovat, je mnohými považován za největší talent nové doby. Jedním z takových obdivovatelů je mimo jiné i Youri Djorkaeff, který v roce 1998 s Francií vyhrál mistrovství světa.

„Za mé doby jsem měl tu příležitost hrát s několika hvězdnými fotbalisty, a proto se nepletu, když řeknu, že mi Kylian svou rychlostí a pohybem připomíná mladého Henryho,“ nechal se slyšet dnes již padesátiletý ostřílený veterán.

„Podle mě je to klasický hrotový útočník, ale je tak kvalitní, že může hrát prakticky kdekoliv. Přesně jako Cristiano Ronaldo, jehož kvalit může do dvou, tří let i dosáhnout,“ vychvaloval svého krajana.

Kamkoliv se hnete, všude slyšíte chválu na jeho jméno. Domácí příznivce pak může těšit i ten fakt, že on sám, ačkoliv je fanouškem Realu, se rozhodl psát historii ve vlastní zemi. I proto si vybral při přestupu z Monaka právě PSG, kde se těší na mnoho hřejivých a úspěšných let.