Vedení Staré dámy se nechalo slyšet, že doposud nejúspěšnější italský klub čeká velká revoluce, která by neměla dát ostatním celkům šanci. Tuto myšlenku mají podpořit nejenom skvělé výkony z posledních let, ale také ty nejlepší posily. Další taková se nám objevila na radaru ukazující směr na Pyrenejský poloostrov.

Zdali pozorně sledujete dění v týmu z bílé části hlavního města Španělska, pak jistě víte, že ne každý hráč zrovna hraje na své úrovni možností. Jedním z takových fotbalistů je i Francisco Román Alarcón Suárez, jehož budeme lépe znát pod přezdívkou Isco.

Ačkoliv se prozatím nedá hovořit o nějaké hotové či oficiální věci, můžeme minimálně potvrdit, že se hnuly ledy a Juventus opravdu začal koketovat s jindy přehlíženým talentem Realu. Šestadvacetiletý univerzální záložník si nejenomže nesedl s novým trenérem Solarim, ale navíc mu začíná být nepříjemná i celá atmosféra okolo klubu.

Turínskému celku hraje do karet to, že se Isco dobře zná s Ronaldem, a tudíž by mohl dobře čerpat z jejich předchozí spolupráce. Slavná značka CR7 navíc věří, že současný výpadek formy je způsoben celkovým útlumem Bílého baletu, protože královská družina jeho odchod částečně nezalepila.

Jedinou nevýhodou se momentálně jeví hráčova cenovka. Španělský reprezentant má totiž v Realu platnou smlouvu až do roku 2022, a proto by si jeho odchod vyžádal tučné výkupné. Vzhledem k tomu, kam se posunul dnešní přestupový trh, můžeme odhadovat částku okolo 150 milionů eur.