Již nějaký čas se spekuluje o tom, kam povedou další kroky křídelní opory Chelsea Edena Hazarda. Sám hráč se ke smlouvě, kterou kdysi uzavřel se svým anglickým chlebodárcem, nedokázal pořádně vyjádřit, a proto se proslýchá, že již brzy kývne na nabídku nějakého jiného klubu.

Nejlépe nám napoví současné zprávy, podle nichž se v Paříži hnuly ledy, a to zrovna takovým směrem, který nemá potěšit příznivce londýnského celku. Bohatí šejci nemají dost svého skvělého útočného tria Neymar, Cavani, Mbappé a ještě by jej rádi obohatili o jakousi sladkou třešničku.

Eden Hazard byl původně spojován s přesunem do Realu Madrid, k čemuž stále může dojít, protože Bílý balet dozajista bude také hledat oživení pro současný kádr, ale větší pozornost momentálně putuje k družině Thomase Tuchela, jenž v čele PSG vstoupil do své první sezony a už v ní trhá rekordy.

Vzhledem k výsledkům v domácí lize se může zdát, že pod Eiffolovkou všechno klape, ovšem tak to zdaleka není. Nejenže se hlavní sen o prvenství v Lize mistrů nenasytným vlastníkům stále vzdaluje, ale navíc jsi jsou vědomi toho, že jejich mužstvo bude potřebovat jistou přestavbu, která by mohla otevřít brány odchodu například Danimu Alvesovi, Thiagovi Silvovi nebo i samotnému Edinsonu Cavanimu.

Belgický křídelník je váben myšlenkou změny prostředí, protože kdyby chtěl zůstat, už dávno by to veřejnosti prohlásil nebo by podepsal jednu z nabídek k prodloužení kontraktu. Místo toho však ještě v létě sdělil, že pokud mu dá Chelsea najevo, že se nehodlá nadále zlepšovat, pak bude i on nucen přehodnotit své plány.

Zlepšení v podobě manažera Sarriho a jeho ofenzivního stylu sice přišlo, nicméně Hazardovi to bylo stejně málo. Jak plynul čas, začaly napovrch prosakovat další informace a ty nás vedou všemi cestami daleko od Londýna. PSG i Real nabízí Edenovi vyšší plat a zároveň lepší podmínky zaručující téměř okamžitý úspěch.