AC Milán bude mít vždy místo v mém srdci, řekl Zlatan Ibrahimovič, jenž se nemusel dvakrát rozmýšlet, když italský celek volal o pomoc.

Družině okolo Higuaína, Susa, Bonaventury nebo Kessiého se zrovna nedaří. Ještě před sezonou neměli bookmakeři pochyb o svém černém koni v boji o titul, avšak začátek ročníku ukázal na jisté nedostatky v jejich hře.

Trenér Gattuso zůstal i přes výsledky, které byly opravdu jako na houpačce, neoblomný ve své taktice, jíž občas chyběla pevná vůle a vůdčí postava na hřišti. Vedení se domnívalo, že by to mohl přinést Higuaín, jenž předtím oblékal dres Juventusu, Neapole nebo Realu Madrid, ovšem spletlo se…

A pokud plán číslo jedna nevyšel, na řadu by mělo přijít tedy záložní řešení. To nám v současné době představuje zkušený kanonýr Zlatan Ibrahimovič, který si teď užívá zasloužené volno. V americké MLS mu již skončila sezona a on má tak spoustu času na rozmýšlení, co nyní udělám se svým časem.

Chvíli se mluvilo o tom, že s LA Galaxy nakročí i do druhé sezony, což se stále stát může, ovšem než k tomu dojde, měl by se vydat na půlroční hostování právě do AC, které zrovna volá o pomoc.

Sám bývalý švédský reprezentant se k tomu zatím moc nevyjádřil, ale narovinu nám řekl, že Rossoneri bude nosit navždy ve svém srdci. K tomu později zmínil i jakýsi dluh. „Když jsem do AC přišel z Barcelony, byl jsem smutný. Oni mi však vrátili úsměv na tváři a teď je na mně, abych jim to oplatil.“

Zmíněná slova jsou podle italských medií důkazem, že již není o čem pochybovat a k tomu půlročnímu hostování opravdu dojde. Co se bude dít potom, to nám napoví až čas.