Hráči slavného Bayern Mnichov se zase jednou ocitají v situací, v níž už koutkem úst začínají volat jméno svého bývalého lodivoda. Nová posila Niko Kovač sice přišla s vysokými očekáváními, ale její tréninkové metody jsou jiné, což se nelíbí několika členům týmu, kteří museli jen přihlížet potupné porážce s Borussií Dortmund, jíž pouštějí do trháku.

Jedním z mužů, jemuž se nepozdávají metody nového šéfa  lavičky, je také francouzský křídelník Franck Ribéry, jenž byl během ostře sledovaného duelu s Dortmundem, který momentálně vévodí tabulce Bundesligy, na hřišti.

Co se samotného hráče týče, jemu je vyčítáno, že mohl až za dva ze tří inkasovaných gólů (při porážce 3:2), což se mu samozřejmě nelíbilo. Pak už stačila jen souhra emocí společně s tím, jaká situace je v kabině, a začaly padat facky.

Ribéry se údajně dostal do slovní rozepře, která byla velice emotivní hlavně z jeho strany. Nevinný a nám nejmenovaný žurnalista jen plnil svou práci, jenže ta se zkušenému křídelníkovi nelíbila, neboť otázky podle něho směrovaly moc na tělo.

Reakce na sebe tedy nenechala dlouho čekat. Franck novináře nejprve odstrčil a pak mu uštědřil i „výchovnou“ facku. Jedná se o chování, jaké je z toho sportovního hlediska pro profesionálního fotbalistu nepřípustné, a tak je zřejmé, že trestu neunikne.

Do řešení se připojilo i vedení bavorského klubu. „Dohodli jsme se na osobní schůzce s hráčem, protože podobné chování nehodláme tolerovat. Franck se nám již přiznal, že dané obvinění souhlasí, a na nás teď je, aby se to celé co nejlépe vyřešilo,“ znělo prohlášení.

Pro Ribéryho z toho může plynout nejenom vysoká pokuta, ale také i dočasné vyřazení z kádru. Na bližší informace si budeme muset počkat, nicméně jisté je, že tento akt zanechá dost tučnou skvrnu na jeho jinak bezchybné a úspěšné kariéře.