Ještě než začala nová sezona, spekulovalo se o tom, jestli se Manchesteru United podaří udržet svůj záložní klenot, který tak pracně získal v létě roku 2016. Když potom přestupové okno skončilo, tato hádanka se nevyřešila, spíše se jenom odložila. Jak to všechno dopadne? Napovědět by nám mohla hráčova slova.

Aktuální mistr světa byl ve svých odpovědích naprosto upřímný a jak to vypadá, tak už koutkem oka pokukuje po novém angažmá. To by jej zavedlo na místo, kde to už dobře zná a kam se v rámci základní skupiny Ligy mistrů nedávno podíval. Svatostánek Staré dámy ve francouzském středopolaři opět probudil skryté emoce.

„Fanoušci Juventusu mě možná až nečekaně přivítali, což bylo něco neuvěřitelného. Mísily se ve mně emoce, protože jsem něco takového nečekal. Publikum v Turíně jsem vždy miloval a nic se na tom nezměnilo ani po mém odchodu do Manchesteru,“ nechal se slyšet urostlý pětadvacetiletý záložník.

O to víc pro něj bylo nevšední usednout do kabiny hostů. „Je to něco, na co není člověk zvyklý. Přijet sem kvůli utkání znovu, ale tentokrát pouze jako soupeř… na to si člověk jen tak nezvykne. Mám tu spoustu známých, proto se tu vždy cítím jako doma,“ pokračoval ve svém rozhovoru.

Pak se snažil být o něco konkrétnější. „Zdali se tam někdy vrátím? Cesty osudu jsou nevyzpytatelné, takže kdo ví, určitě je všechno možné. Každopádně v tento moment jsem hráčem United a jediné, co mě zajímá a co řešíme, jsou výsledky klubu,“ uzavřel hráč, který načal v Manchesteru svou třetí sezonu.

Kdyby se náhodou k tomu odchodu opravdu schylovalo, určitě by to byla pro celý tým veliká rána. Současné zprávy nám totiž nasvědčují, že je na odchodu více hráčů, mezi nimiž je například i chilský křídelník Alexis Sánchez, jenž nedokázal navázat na očekávání, s jakými na sever Anglie přišel.