Nedovolená rychlost, jízda v opilosti a nakonec se mu ještě převrátil žaludek. Toto byl scénář jednoho z nejlepších gólmanů současnosti Huga Llorise, který se během jedné srpnové noci proháněl ve svém autě (Porsche Panamera) ulicemi Londýna, čímž si vysloužil tučnou pokutu a navíc i zabavení řidičáku.

Případů, v nichž (nejen) světově známí fotbalisté jezdí mnohem více než povolenou rychlostí, usedají za volant pod vlivem alkoholu a navíc se vyhýbají dalším zákonům, stále přibývá. Výjimku netvoří ani francouzská reprezentační jednička, jejíž oslavy ze zlatého triumfu na mistrovství světa v Rusku se protáhly i na ligové dění, v jehož týdenní přestávce byly slaveny a zapíjeny ještě národní úspěchy. 

Hugo Lloris byl chycen jednou policejní hlídkou, která hned věděla, jaká bije. Když byl následně jedenatřicetiletý brankář požádán, aby vystoupil z auta, převrátil se mu žaludek a obsah, jenž pár minut předtím konzumoval, vyzvrátil na jednoho ze státních příslušníků. Sečteme-li k tomu ještě nepovolenou rychlost, není se čemu divit, že soudní řízení s jindy slavným hráčem bylo neodkladné. 

Současný kapitán Tottenhamu i Francie tak přišel na 20 měsíců o svůj řidičský průkaz, na tréninky jej budou muset vozit kolegové a navíc musí zaplatit pokutu v celkové výši 50 tisíc liber (přibližně 1,5 milionu korun). I když se pro někoho jeho postavení jedná o pouhou kapku v moři, jelikož podobný plat mu je vyplácen vždy jednou týdně, odteď si již bude muset dávat pozor, kde a jak pije, popřípadně jestli si pak sedá za volant. Druhý prohřešek by ho mohl dovést i do vězení, kde by mu ani ten fakt, že je slavným brankářem, nepomohl.

Závěrem zbývá podotknout, že stále více hráčů využívá svých příjmů k tomu, aby své superrychlé sportovní vozy protáhli někde za městem. Jako čerstvý přírustek do této sbírky přibyl i obránce Barcelony Gerard Piqué, jemuž za stejný prohřešek hrozilo také vězení, nicméně vyvázl „pouze“ s pokutou a ročním zákazem řízení.