Jedna z nejsledovanějších soutěží planety se nám pomalu vrací na scénu a spolu s ní se nám otevírá řada otázek. Jednou z nich také je, kdo v ní bude dominovat a nakonec nad hlavu vyzvedne slavný pohár. Na tutéž věc byla tázána současná hvězda Barcelony, jejíž odpověď možná hned několik fotbalových příznivců rovnou zaskočila. 

„Největší šanci na celkovou výhru v Lize mistrů má podle mě Juventus," překvapil argentinský reprezentant. 

„Real Madrid přišel o Ronalda a Juventus si za poslední roky vybudoval opravdu silný tým, který chce bojovat o všechny možné trofeje," uvádí, přičemž nebere v potaz šance Bílého baletu, jenž v této soutěži během posledních pěti let značne dominoval. 

Messi ví, že ani ambice katalánského celku nebudou o nic nižší, nicméně jakožto zkušený a ostřílený fotbalista, který toho v dresu Barcelony už opravdu hodně nahrál, se nebál naplno projevit své pocity. 

„Vím, že je na čase, abychom se také jednou předvedli, ale poslední tři roky se nám nepodařilo dostat dále než do čtvrtfinále, tudíž musíme zůstat trochu při zemi," přiznává. 

„Máme silný tým a rozhodně se s námi musí počítat, ovšem Liga mistrů je velice náročná a jistě nebudeme sami, kdo se v ní bude snažit uspět," uzavírá Messi, čímž odkazuje především na týmy, jako jsou PSG, Juventus, Manchester City, Real Madrid či Bayern Mnichov. 

Barcelona se pro začátek této soutěže utká s nizozemským PSV a pak změří síly s anglickým Tottenhamem a následně italským Interem. Dle papírových předpokladů by před ní mělo opět být čtvrtfinále, ovšem raději nepředbíhejme, fotbal umí být nevyzpytatelný.