Sergio Aguero v současné době patří k jedněm z neodmyslitelných členů základní sestavy Manchesteru City, kde se pod trenérem Guardiolou vyhřívá na výslunní střelecké slávy. Tento úspěch a i několik jeho dalších slunných momentů z minulosti byl však nyní pošpiněn, když se jindy neomylný střelec rozhodl svůj volný čas trávit v přítomnosti krásné modelky a vodní dýmky. 

Zase je tu ta stará písnička. Stejný průšvih, jen jiný fotbalista. Kdo si dříve myslel, že je argentinský snajpr v roli nejlepšího útočníka týmu téměř bez chyby, tak byl celou dobu pěkně mystifikován. Aguero byl nejenom spatřen, jak porušuje předpisy, jež má udělené ve své profesionální klubové smlouvě, ale navíc si svůj prohřešek užíval i s ženou, která se rozhodně nedá pokládat za jeho manželku. 

Nejedná se o první případ, kdy byl profesionální fotbalista „načapán“ v podobné situaci. Jistým a mnohem horším prohřeškem se světu představil například bývalý obránce Chelsea John Terry, bývalý útočník Rudých ďáblů Wayne Rooney nebo rovněž ikona Manchesteru United Ryan Giggs. 

A co tedy teď na Aguera čeká? Vedení City podobné chování nemůže tolerovat, ale rovněž to nebude chtít veřejně rozmazávat. Je zřejmé, že na slavného útočníka čeká tučná pokuta, důrazná rozmluva s trenérem a v neposlední řadě jistému hněvu neunikne ani doma.

Sergio Aguero patří k jedněm z nejlepších útočníků planety. Každou sezonu atakuje hranici alespoň dvaceti ligových branek a kdyby ho doprovázelo i pevnější zdraví, jistě by jich dal dvakrát více.