Cesty osudu mnohdy bývají v lecčem nevyzpytatelné, ovšem ty, které vedly na své pouti záložníka Samiho Khediru a hvězdného křídelníka Cristiana Ronalda se rozhodly, že bude lepší, když se tito dva kdysi mocní spojenci z Realu Madrid opět sejdou. Nyní oba dva oblékají černobílý dres Juventusu a těší se na nové výzvy, které mohou být zakončeny blyštivým úspěchem.

Není tomu tak dávno, co se německý reprezentant Sami Khedira rozhodoval, kam povedou jeho další kroky. Velmi ho lákalo angažmá v Premier League, neboť v ní ještě nehrál, avšak jakmile Stará dáma oznámila zisk jedné z největších posil celé historie klubu, náhle se jeho názor změnil a nyní na odchod ani nepomýšlí.

Cože tak najednou? Oba dva hráči se spolu dobře znali v Realu Madrid, kde si nejenom skvěle rozuměli na hřišti, ale navíc byli i dobří přátelé mimo něj. Kdysi mocná souhra může být znova obnovena a Juventusu to nepochybně dává velkou výhodu, jak být úspěšný v mnoha ohledech.

„Je to neuvěřitelná výhoda mít po svém boku hráče, jako je Cristiano,“ říká Khedira. „V Realu jsme si rozuměli a když jsem z klubu odcházel, neuměl jsem si představit, že se ještě někdy setkáme. No a teď je to tady,“ vyjadřuje své nadšení.

„Ve vzduchu je cítit jistá euforie ze začátku nové sezony. S Ronaldem máme šanci vyhrát vše, co si jen umaneme. Je to opravdu velký hráč, který sám dokáže rozhodovat zápasy. Pevně věřím, že nová sezona bude pro nás úspěšná,“ doplňuje jedenatřicetiletý záložník.