HC Diablo - Černčice

4:5

(0:0, 3:2, 1:3)

Branky: I. Černý 2, Gajdošík, Lukáš Voděrek
Asistence: P. Černý, Rezek, Martin Suchánek,

Sestava HC Diablo: Lukáš Vavřina - I. Černý, Gajdošík, Kotěra, Petira , Martin Suchánek, Lukáš Voděrek, Vosyka - P. Černý, Kalousek , Rezek

 

Komentář

Komentář k tomuto utkání se mě píše jen hodně těžko. Pro Diablos to byl zápas s předlonským vítězem JNHL, ale určitě hratelným soupeřem. Po bezbrankové I.třetině kdy soupeře z Černčic přestříleli (10:6) začali konečně Diablos proměnovat šance. Po gólech I.Černého,Voděrka a Gajdošíka šli dokonce do nečekaného vedení 3:0.Ale houževnatý soupeř to nevzdal a po chybách ještě ve II.třetině snižuje na 3:2. Ty góly přišli až moc brzy a krotcí Tasmánští čerti se začali bát o vítězství. Jejich útočné snahy slábly a tým Černčic se chopili dané šance. V posledení třetině stihl ještě (podruhé ten večer) I.Černý vyrovnat na 4:4 a v nastalé eufórii se začali Diablos těšit na tr.nájezdy. Jenže 12.sekund před koncem po chybě obránce J.Vosyky, jenž nevyhodil puk přišel smrtící úder Černčic. Diablos tak přišli o důležité body za cenný skalp.

Hlasy po utkání: J.Vosyka(obránce):" Moc mě to mrzí a  všem se omlouvám. Běžně takové chyby nedělám a vim že jsem Diablos okradl o cenné body.