Sport a pohyb k lidskému životu jednoduše patří. Vždyť jen díky pohybu se udržujeme fit, cítíme se dobře a pečujeme o svou kondici. Ať už preferujete pěší turistiku, jízdu na kole, běh, plavání, jógu, TRX, posilování apod., je nutné sport provozovat pravidelně, aby vaše tělo zůstávalo stále fit. Pokud vás již sportovní aktivita, kterou vykonáváte pravidelně, nudí, zkuste novinky, o kterých jste třeba ještě ani neslyšeli.

 

Surfset fitness

Cvičení, které je opravdovou novinkou propojuje fitness a jeden z nejoblíbenějších vodních sportů. Jedná se o originální cvičení, díky kterému zlepšíte svou kondici, koordinaci a procvičíte stabilitu. Během cvičení posílíte celé tělo a učíte se důležité koordinaci pohybů. Tento sport je spíše pro mladší osoby, které by chtěli v budoucnu surfovat i na skutečné vlně. Nejedná se jen o skvělý sport, ale také o zábavu a trénink do budoucnosti.

 

Trampolíny

Chcete se pořádně zapotit, pročistit si hlavu a odcházet ze cvičení s opravdu dobrým pocitem? Potom vyzkoušejte cvičení na trampolínách, které je provázáno variantami skoků a cviků, které procvičí vaše tělo a pomohou vám zhubnout. Nejenže si projedete řádné kardio, ale posílíte své svaly a podpoříte správné držení těla. Cvičení na trampolínách vás jednoduše nakopne a dodá ztracenou energii.

 

Aerojóga

Pokud se stala jóga součástí vašeho života, vyzkoušejte i tzv. aerojógu, která přináší jógové pozice tak trochu obráceně. Jógu budete cvičit na speciálním měkkém šátku, který je připevněn ke stromu. Na něj se zavěsíte a provádět jogínské pozitce. I tento typ jógy přináší uvolnění, nalezení vnitřního klidu, pomoc při bolestech zad a krční páteře. Vyzkoušejte aerojógu.

 

Paddleboard

Nesmíme zapomenout ani na letní sporty. Vyzkoušejte paddleboard. Velké prkno na vodě, na kterém stojíte a pohybujete se s pomocí pádla. I když se vám na první pohled může zdát jízda na paddleboardu snadná a nudná, je to zábava, při které zapojíte různé skupiny svalů, budujete koordinaci celého těla a posilujete svou rovnováhu.